Coaching

Lifestyle Coaching online

Waarom kiezen voor Lifestyle Coaching Online?

Een coach kan worden ingezet voor diverse levensvraagstukken en veel voorkomende problemen die een mens kan tegenkomen in zijn of haar leven.

Online-Coaching

Neem bijvoorbeeld;
– Je wilt graag meer plezier krijgen in dingen waar jij goed in bent
– Je wilt meer rust, en meer regelmaat (structuur)
– Je wilt jezelf ontwikkelen, maar hebt hier hulp bij nodig
– Je blijft hangen in een probleem en kunt de cirkel niet doorbreken

Maar, hoe begin ik?

Daar komen wij in beeld! Health for Lifestyle kan jou helpen om meer structuur in je leven aan te brengen door schema’s op te stellen aan de hand van jouw dagelijkse leven. Dus de “must”, combineren met de “love to’s”. Door te focussen op wat jij LEUK vindt, worden de “musts” steeds minder belastend. Op die manier ga je zelf, met hulp maar vooral sturing, een gezonde lifestyle ontwikkelen waarin jij tot bloei komt en waarin jij je comfortabel voelt. Op een constructieve manier gaan wij met jou samen de richting op die jij voor ogen hebt.

Want stel: Je bent nu nog op het punt dat je als je het woord ‘fitness’ hoort, gaat zuchten en éigenlijk al geen zin meer hebt. Wij zullen je op zo’n manier coachen, ondersteunen en vooral motiveren zodat jij van jouw wens, jouw levensstijl kunt maken. Hoe mooi klinkt dat?!

Uiteindelijk zal je het zelf moeten doen, dat is één ding wat zeker is. Maar dat steuntje in je rug; die ene persoon die je vraagt hoe het met je gaat… Dát is waar het verschil zit, en dat is wat wij aanbieden. Met passie voor het vak, met liefde voor de medemens en vooral met de focus op jou.

Wat kun je verwachten?

De eerste sessie zal een online coaching gesprek zijn, waarin jij je voorstelt en jouw wensen met ons bespreekt. Een veilig gevoel in de thuisomgeving, zonder enige druk, zonder visueel ongemak. Op dat punt schetsen wij over jou een profiel, en vanuit dat punt zal er een ‘plan van aanpak’ gemaakt worden. Voorafgaand aan deze eerste sessie vul je een vragenformulier in waar o.a. besproken wordt wat jouw wensen, maar vooral jouw doelen zijn.

Omdat wij beiden diverse punten hebben waar we nét iets meer ervaring, of feeling in hebben, zullen wij naderhand beslissen welke coach jou zal worden toegewezen. Ben je het niet eens met de keuze en wil je dit aanpassen? Dan is dit natuurlijk mogelijk! Het is jouw Lifestyle, en wij zijn jouw Coaches. Ga je op vakantie? Geen probleem, dan houd je een week te goed en plannen we hem later in!
Wat zijn nu precies de voordelen van Lifestyle Coaching Online?

– In jouw comfortzone
– Snel aan de slag
– Flexibiliteit; mail en live chat, wanneer het jou schikt!
– Doelgericht; met jouw doelen en wensen in het oog, richten onze peilen en we gaan van start!
– Nazorg; ook na het door jou gekozen traject staan wij altijd voor je klaar
– Wekelijks check-in met jouw coach

download

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s