Algemeen·Over H4L

Over H4L

Het gezicht wat achter dit bedrijf schuilt… Dat ben ik!
Astrid, 28 lentes jong, wonend in Breda en de douche in de sportschool wordt net zo vaak gebruikt als thuis.

Ik ben gecertificeerd LesMills instructeur en ik fitness ook heel graag. Mijn vriendin Gilvana en ik trainen dan ook vaak samen. Gilvana vindt krachttraining ìets minder leuk en wie weet herken jij je daar ook wel in. Als dat het geval is kunnen wij je blij maken met onze ervaring, lees daar tussen onze blogs meer over!

Als ik thuis ben, ben ik vaak in de keuken te vinden of ik spendeer mijn vrije tijd op de bank voor een goede Netflix serie, natuurlijk ook weer met Gilvana :D. Best handig hoor, zo’n sidekick! Ze let op wat ik doe in de gym maar ook wat ik in mijn mond stop.. Dat laatste is namelijk mijn grootste uitdaging!

Ook ga ik graag uiteten… Jaja het kan! Daarover volgt binnenkort een blog. En ben ik natuurlijk continu bezig met Health for Lifestyle. Altijd bereikbaar voor vragen en/of ondersteuning, want ik coach mijn klanten gedurende de hele dag, geen tijd is te gek, geen vraag is te gek. Bij de programma’s lees je daar meer over.

Gebruik het contactformulier hieronder, of klik in de sidebar voor onze Social Media kanalen om met mij in contact te komen als je nieuwsgierig bent geworden!
Heel veel plezier, geluk en voorspoed met jouw Fit Journey, start yours now!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s