Algemeen·Over H4L

Over H4L

Het gezicht wat achter dit bedrijf schuilt… Dat ben ik!
Astrid, 29 lentes jong, (samen)wonend in Breda en de douche in de sportschool wordt net zo vaak gebruikt als thuis. Verloofd met de mooiste vrouw op aarde en ook een hond en een paard behoren tot het assortiment.

Ik ben gecertificeerd LesMills instructeur en we fitnessen daarnaast (meestal gezellig) in onze eigen Box. De afwisseling tussen Groepslessen, Kracht- en Circuit training maakt ook dat wij een brede scala aan kennis hebben.

Impressie van de Health for Lifestyle Box

Natuurlijk ben ik continu bezig met Health for Lifestyle, maar ik heb ook nog een kantoorbaan. Toch ben ik altijd bereikbaar voor vragen en/of ondersteuning, want ik coach mijn klanten gedurende de hele dag, geen tijd is te gek, geen vraag is te gek. Tijd heb je niet; tijd moet je maken! πŸ™‚

De kracht van Health for Lifestyle, is dan ook “Gezondheid” for, oftewel, “ten behoeve van” je leven; “je Levensstijl”.

De keten begint bij H4L bij jou leren kennen; wat is je doel, waar loop je tegenaan? Dit stuk gaat vaak over voeding, mindset, en voor sommigen ook training. Training is echter geen must; voeding is 80% van je gezondheid!
Daarnaast bieden wij onze klanten hoge kortingen bij bekende leveranciers zoals Body&Fitshop, XXL Nutrition, Syntech Nutrition, en Herbalife.

Om jou te kunnen ontzorgen, bieden we het totaal pakket:
Voeding – Mindset – Training & Coaching – Producten ter ondersteuning en zéér binnenkort Massagesen Aroma Therapie als afsluiter!

Gebruik het contactformulier hieronder, of klik in de sidebar voor onze Social Media kanalen om met H4L in contact te komen als je nieuwsgierig bent geworden!


Heel veel plezier, geluk en voorspoed met jouw Fit Journey, start yours now!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s