Recepten·Verantwoorde snacks en tussendoortjes

Ei muffins!

14947903_364056827275953_7878746892216957149_nEiwitrijke lunch? Eens een keer iets anders dan een omelet?
Maak deze muffins!!

Wat heb je nodig voor 6 muffins:

4 hele eieren, 2 eiwitten
Scheutje (magere) melk
Handje baby spinazie, gesneden
Groene asperges, gesneden
Prei, gesneden
Lente ui, gesneden
1 plakje rauwe ham
6 kleine bolletjes mozzarella

Klop de eieren met een scheutje melk, wat peper en zout luchtig. Giet het ei mengsel in de cake vormpjes, en voeg de extra ingrediënten toe naar wens.

Zet ze voor 15 minuten in de oven op 175 graden!
Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met deze heerlijke vulling. Dit is absoluut één van mijn favorieten, maar heb je het al eens geprobeerd met kaas, champignons en wat Italiaanse kruiden? Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten!

OH, nog érg leuk: Deze muffins kun je na bereiding prima 2 dagen in de koelkast bewaren. Dat maakt dit recept tot een prima tussendoor snack in de mealprep of onderweg!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s